lördag 18 december 2010

blyinfattat i stenstaden Sundsvall....en guidad tur bland Sundsvalls Stenstads underbara trappuppgångar resulterade i dessa vackra foton på blyinfattade fönster.
Minns tyvärr inte exakt vilka trappuppgångar jag var i,
men de flesta var efter Storgatan....


5 kommentarer:

Hedwig sa...

Så många vackra trappuppgångar jag missade när jag i Sundsvall senast. Förstår att det borde finnas många i Stenstan. Men jag var lycklig över att få på på Knaust.
Nåväl, de fönster du fotat gillar jag skarpt. Jag blir så lycklig över att få se dessa fina mönstrade fönster - wow. Tack snälla för att du visar oss dem.

Pysselfarmor sa...

Oj oj så vackra fönster! Helt makalösa! Jag ska nog "stjäla" något av motiven till nästa yllebroderade muddar jag tänkt mig göra - tack för inspirationen!
Ska klura litet till...jag hör av mig när jag har bild att visa.
ha fortsatt skön helg.

Anni sa...

Tjusigt tjusigt!
Snacka om att man blir glad av att se dessa vackra fönster!

Rantamor sa...

Finns det såt vackert i Sundsvall??? Har jag aldrig sett, men jag hade nog alltid för bråttom när jag var inne i stan =( Idag skulle jag nog springa runt å klicka lite...
Blev d nån lillajul ???
Du kan ju skriva på mejlen.

Ha en finfin fjärde advent, nu r det inte länge förrän vi träffas. Kul, kul.

Mona sa...

Åh, vilka underbara fönster. Tänk att få bo i ett sånt hus. Vilken bra idé att kunna gå på guidad tur. Det vore något för Gbg. Här är de flesta portarna låsta, så det är svårt att komma in och titta.