lördag 14 augusti 2010

Lördags Mixen - Gammal


.... när jag besökte gamlastan i Tallinn så mötte jag denna gamla dam
som sålde handgjorda hårspännen för att få mat på bordet. Att vara gammal i Estland är inte lätt idag, och mitt bidrag kanske hjälpte till några brödskivor i alla fall...


Vill du se mer bidrag på ordet gammal klicka här:


6 kommentarer:

Shannara sa...

Den första bilden är vacker. Den gamla kvinnan utstrålar en sorts glädje och ett lugn som man bara kan se hos sådana människor som levt trots motgångar i livet... Nu svammlar jag igen, men bilden inger ett sorts lugn för mej!

Välkommen in i veckans Mix!

BP sa...

Vilka fastastiska bilder, inte bara på temat utan som "bevis" på att gamla människor i en f d öststat har det mycket svårare att överleva nu än dom hade då.

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Fina bilder som ger en tankar och den sista bilden säger så mycket. Den första tycker jag är en härlig bild. Jag gillar foton och porträtt på människor som har levat (och lever).

@nemonen sa...

Mycket vacker bild och vilka fina fåror hon har efter ett långt liv. Bra fotat.

Pysselfarmor sa...

Fina bilder som säger så mycket....den gamla damens ansikte är så vackert...bilderna ger mig en eftertanke - vad bra jag (vi) har det!

Anonym sa...

Tack, för du tittade in till mig. Jag förstår dig, när det gäller svampen, alla äter den utom jag. Familjen är tokig i svamp, men jag vänder den kalla sidan till. Har nog att göra med barndomsminnen, men du ska veta att en sorts svamp kan jag tänka mig och det är den gula kantarellen. Hittar aldrig några ute i markerna, men köper till dyrt pris ibland, då kan jag...
Ha en fortsatt skön kväll

Birgitta