torsdag 29 april 2010

Klanfamiljen i Borga....

.....förra helgen bar det ju iväg till Borgafjäll med hela klan familjen.
Vi hade en underbar solig weekend med en massa god mat, dryck och mysigt sällskap
något för högljudda kanske, men men...har man inte setts på länge så har man mycket att förtälja....
Lille C var också med förstås och som han fiskade och höll låda, hela dagen lång utan ett enda gnäll men somnade sen ovaggad på kvällen, men de gjorde vi nog alla....


....Lille C sålde Mommo en borre för 5 kronor! ( tillråga på allt var de hennes egen fisk som hon fångat som han sålde!)


...även Lilla C:s mamma fick fisk...eller ja...fisk å fisk... abborre!


.....Borgahällan i sin underbara vinterskrud!

...å så en livsnjutare...klanfar förstås!

...men de fanns ju även fler livsnjutare, Lilla C mamma och Böte ( som under helgen förkunnade att han å Em skulle gifta sig....snart... men att klanen inte fick vara med för det skulle ske med ett helikopterlyft på Ramis berget, frågan var bara HUR kommer prästen ner?
men ner kommer man alltid!!!! Så håll ögonen öppna för en brudgum iförd frack i slalombacken och en präst på stjärtlapp!!!!!)
....men va gör Rantamor????
Vad är det i glaset? Vin eller en jäger? Inte konstigt hon fick mest fisk, jag drack ju inte en droppe vin å fick inget.....
....en skön, underbar, tokig å allllllldeles uuuuuunderbar helg i Borga blev det i alla fall...
även om några av oss blev FF...be mig inte att förklara vad det innebär, men läser ni någon Rantamors blogg inlägg så kanske ni hittar svaret.....1 kommentar:

Rantamor sa...

Underbara bilder. Saknar er alla redan, för nu har tinnitusen lagt sig, och jag är så lycklig inga vaxproppar har jag heller *skratt*
Ja mommo är tokig som köpte sin egen fisk....måste ha varit jägern som snurrade till det. Fick ju ett par eftersom bara den som fick fisk... fick en jäger.

Ha det gott i Medsand.